3 böcker av Melissa Marr

Mer än ögat kan se

MelissaMarrFantasy i ungdomsgenren som handlar om 17-åriga Aislinn som lever tillsammans med sin mormor. Hon hade varit som vilken tonåring som helst om det inte varit för hennes förmåga att se alverna som är osynliga för alla andra. Det är hennes stora hemlighet och en enorm plåga som gör hennes liv till en lång kamp för att inte låtsas om dem. Om alverna visste att hon såg dem skulle de döda henne. Aislinn blir därför livrädd när alvkungen Keenan börjar följa efter henne.

En välskriven och spännande bok med en mycket uppskattad twist på slutet.

Under din hud

I den andra boken i serien är Aislinns bästa vän Leslie huvudpersonen. Hon tatuerar sig i ett försök att göra en nystart i sitt smärtfyllda liv. Men tatueringen får ett högst oväntad resultat: hon binds vid exakt de mörka krafter som hon hoppades fly från.

Först tyckte jag inte att den här boken var så bra, men ju längre in i den jag kom desto bättre blev den. Den var underbart mörk och kastade om mina förutfattade meningar om vem som tillhörde den ”onda” och den ”goda” sidan.

Berusad av evigt liv

Denna boken handlar främst om Aislinn, men också om hennes pojkvän Seth och deras kamp för att behålla varandra när det tycks som om alla krafter är emot dem.

Den är, precis som de tidigare böckerna, spännande och mycket värd att läsas.

Kan tillägga att efter att ha läst lite om Melissa Marr själv så kan jag inte låta bli att beundra jag henne. Hon verkar vara en väldigt skön person!

Mitt betyg för samtliga böcker: 3/5

One thought on “3 böcker av Melissa Marr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s