Dead Reckoning

Charlaine Harris är en fantastiskt duktig författare och hennes sätt att berätta en historia gör det verkligen till ett nöje att läsa hennes böcker. Dead Reckoning är bok nummer elva i serien om Sookie Stackhouse och hon lyckas ändå vara nyskapande i sitt sätt att presentera karaktärerna och miljön.

Alla som har sett True Blood är bekant med historiens grunddrag (och om du inte har sett den serien så gör det! Den är minst lika bra som böckerna). Huvudpersonen Sookie är servitris i en småstad i den amerikanska södern har på grund av sin telepatiska förmåga dragits in i den övernaturliga världens intriger. Och den världen har slutet gömma sig i skuggorna, vilket innebär mer problem för Sookie.

I den här boken befinner sig Sookie återigen mitt i farans väg och minst ett av hoten riskerar att ta hennes liv om hon inte hittar en lösning. Jag kan lova spänning till sista sidan!

Mitt betyg: 3,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s