Fatta eld

 Vet inte om jag skrivit det förut, men jag är med i en bokcirkel tillsammans med några kompisar. Vi började nu i höst så vi har bara hunnit läsa två böcker än (Babbens Larssons självbiografi och den första boken i Hungerspelen), men det har varit jättekul att träffas, prata om böcker och annat. I början av december är det dags för nästa träff och till dess ska vi läsa de två avslutande böckerna i Suzanne Collins triologi om Hungerspelen (det var inget vidare att läsa den första boken och sedan bli tvungen att vänta).

Fatta eld (finns att köpa här och här) var till och med bättre än den första boken! När man läser böcker i en serie så föreställer man ju sig alltid vad som kommer hända huvudpersonerna i nästa bok och hur intrigen kommer utvecklas. Och det finns inget roligare än att inse att man har tagit helt fel!

Jag trodde denna boken skulle utspela sig under Katniss och Peetas segerturné, men den delen var snabbt över och sedan tog handlingen fart på riktigt.Jag vill inte avslöja vad som händer och förstöra läsnöjet, men en sak är säker: den här serien blir man inte besviken på. Så läs den!

Mitt betyg: 4/5

2 thoughts on “Fatta eld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s