Pandora

Pandora är skriven av Anne Rice och är en av två böcker i New Tales of the Vampires-serien. Pandora är en vampyr som existerat i över 2 000 år och i den här boken berättar hon med egna ord om sitt liv, både som människa och som bloddrickare.

Detta är en lättläst och spännande bok, men jag är ändå lite besviken. Jag hade väntat mig mer handling och framför allt fler händelser när historien sträcker sig över en så pass lång tidsperiod. Det kändes som om Rice gjorde det lätt för sig genom att skriva en spännande början och sedan låta allt falla ner i ett svart hål där ingenting hände. Men bokens styrka ligger, som alltid, i Rice berättarstil och förmåga att göra både miljöer och stämningar levande och förståeliga.

Finns att köpa här och här.

Mitt betyg: 3/5

One thought on “Pandora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s