Dr. Seuss

Tydligen så kommer det snart en filmatisering av Dr. Seuss saga Lorax, vilket gjorde mig glad. Jag upptäckte Dr. Seuss böcker av en ren slump när jag letade sagor till barnen på biblioteket. Förhoppningsvis innebär filmen att det kommer fler översättningar av hans många böcker: han skrev och illustrerade över 40 stycken, bland annat Grinchen, Green eggs and ham och Hela världen är din. Hans böcker är på rim och har ofta en jättefint budskap, vilket har resulterat i många vackra citat.
Dr. Seuss Quotes
Via: 30 Dr. Seuss Quotes to Live By

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s