2 = Ingen höjdare, Fantasy

Deadlocked

 

Jag kan säga direkt att jag inte tyckte att den här boken var lika bra som de andra i serien. Det kändes som om intrigen aldrig lyfte ordentligt och det var svårt att känna någon större spänning trots att det fanns ett flertal spänningsmoment. Det är ju trots allt bok nummer tolv i serien och det börjar märkas att den snart når sitt slut. Kanske är det så att Charlaine Harris börjar få svårt att utveckla handlingen efter så många böcker. Vem vet.

Men trots detta så var den ändå kul att läsa och orsaken till det är att Harris är en mycket skicklig författare vars texter har ett otroligt flyt. Det är verkligen ett nöje att se hur snyggt hennes texter är uppbyggda och jag tycker att hon är speciellt duktig på person- och miljöbeskrivningar. En annan anledning till att jag uppskattade boken är huvudpersonen Sookie som är helt underbar. Jag bara måste få ”höra” hennes berättarröst och ta del av hennes liv.
Boken finns att köpa här och här.

Mitt betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s