Svärdets makt

Svärdets makt är den tredje delen i George RR Martins Sagan om is och eld och den är minst lika bra som de två första böckerna. Faktum är att denna boken är snäppet bättre då den väver samman huvudpersonernas berättelser och erfarenheter på olika sätt. Martin gör detta mycket elegant och ger på så sätt de olika kapitlen och händelserna ett sammanhang.

Trots att karaktärerna befinner sig långt ifrån varandra så känns det ständigt som om de är i varandras närhet. Och han är dessutom en mästare på att bygga upp spänningen i kapitlen, som alltid slutar med en cliffhanger som gör att man bara måste fortsätta läsa för att få veta vad som kommer hända. Magnifikt!

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s