Oj, oj, oj, vilken bok!

När jag började läsa Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren så försökte jag att hålla en viss distans och inte låta mig påverkas av alla de hyllningar som fanns på pärmens insida.

Men redan på den andra sidan var jag fullständigt fast och kunde bara hoppas att jag inte skulle bli besviken längre in. Men det blev jag inte! Det blev aldrig tråkigt trots att den var över 500 sidor lång.

Miljön, intrigerna och huvudpersonerna var väldigt realistiska och hela konceptet kändes fräscht och nyskapande. Vad det är härligt med böcker som man kan låta sig uppslukas av helt och som dessutom matchar ens förväntningar.

Finns att köpa som pocket här och här.

Mitt betyg: 4,5/5

2 thoughts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s