Eld

Först tyckte jag inte att det var samma driv som i den första boken, men i den andra delen av Eld så ökar tempot och det blir riktigt spännande. Framför allt så har jag blivit väldigt förtjust i De Utvalda och vill följa deras äventyr. Jag gillar verkligen alla karaktärerna och att allt är så realistiskt. Det känns verkligen som riktiga tonåringar och den värld de lever i. Och slutet av boken var helt fantastiskt och får mig att längta efter Nyckeln som är den tredje boken av Mats Strandberg och Sara Bergman. Nyckeln beräknas släppas under hösten 2013.

Mitt betyg: 4,5/5

2 reaktioner till “Eld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s