Kråkornas fest

Kråkornas fest är den fjärde delen i George RR Martins serie och först var den lite av en besvikelse.  Svärdets makt var så spännande, men den slutade med många frågetecken kring hur det skulle gå för huvudpersonerna. Därför kunde jag inte låta bli att bläddra igenom för att läsa kapitlens namn (vilka är detsamma som den person som det handlar om). När skulle jag få fortsätta läsa om Daenerys, Jon och de andra? Jag upptäckte att många av dem inte var med och att det istället fanns en massa nya karaktärer som Martin skrev om.

Jag var rädd att hela boken skulle bli en seg transportsträcka fram till det som jag egentligen ville veta, men min besvikelse visade sig vara ogrundad. För Martin är en mästare när det gäller att beskriva realistiska karaktärer och framför allt när det kommer till cliffhangers. Nu funderar jag på att köpa nästa bok i serien som kom ut på svenska i början av månaden (som Martin, i slutet av denna boken, beskrev som del två i denna bok).

Mitt betyg: 3,5/5

One thought on “Kråkornas fest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s