The Initiation & The Captive part 1

Av en händelse så såg jag det första avsnittet av The Secret Circle på kanal 11 och tyckte att den verkade lovande. Men när jag googlade serien så förstod jag att den blivit nedlagd efter bara en säsong och då bestämde jag mig för att läsa böckerna istället.

SmithSecretCircleDe är skrivna av L.J. Smith, som även skrivit The Vampire Diaries, och det exemplar som jag köpte innehöll The Initiation och The Captive som är den första respektive den andra boken i serien. Böckerna är fristående, men för störst behållning bör man ändå läsa dem i ordning.

Det är en lättläst, men ändå fängslande serie som handlar om sextonåriga Cassie som oväntat flyttar från Californien, där hon levt i hela sitt liv, till staden New Salem belägen på en liten ö i New England. Där får hon det inte helt lätt att passa in och hon inser snart att hennes nya hem är allt annat än en småstadsidyll. Dess historia är full av mystik och när flera mystiska dödsfall inträffar så dras Cassie in i en livsfarlig jakt på mördaren.

Mitt betyg: 3/5

One thought on “The Initiation & The Captive part 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s