Halvblod

Aveline är 22 år och har överbeskyddats av sina föräldrar hela sitt liv på grund av sitt allvarliga hjärtfel. Hon har förmågan att läsa av andras känslor och ett ovanligt vackert yttre, vilket inte alltid är en positiv kombination. Dessutom har hon börjat utveckla andra ovanliga talanger den sista tiden. När hennes pappa stämmer möte med en mystisk främling så kan hon inte låta bli att följa efter honom. Det blir upptakten till en hektiskt jakt för att rädda hennes liv där hon får veta sanningen om sig själv.

Jag lånade Halvblod av Sofie Trinh Johansson bara för att jag ville prova hur det var att läsa en e-bok. Jag hade inga förväntningar alls på boken och blev glatt överraskad när jag blev helt uppslukad av den. Den var väldigt spännande med en handling som aldrig blev förutsägbar. Ända till sista sidan hölls man på halster och nu längtar jag efter att få läsa del två i denna moderna vampyrtrilogi.

Det enda som jag störde mig var att språket ibland haltade lite, men jag misstänker att texten bara var dåligt korrekturläst för det var den typ av små fel som lätt missas. Jag upplevde att det minskade flytet i läsningen.
Och att läsa e-böcker? Inga problem alls. Faktum är att jag känner mig ganska frälst. Tänk vad många böcker som jag kan låna från biblioteket, bara genom att trycka på en knapp!

Mitt betyg: 3,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s