Jag hade tänkt vänta lite med att läsa Sofie Trinh Johanssons Vingar av glas, uppföljare till Halvblod, men jag var bara tvungen att få veta hur det gick. Och efter lite hjälp från en snäll bibliotekarie så lyckades jag ladda ner den som e-bok (den var så ny att den inte hunnit läggas in i katalogen än) och kunde fortsätta läsa om Avelines äventyr.

Precis som i den första boken så var intrigen full av oväntade händelser, vilket gjorde den till ett mycket stort nöje att läsa. Jag vill inte avslöja alltför mycket av handlingen för er som funderar på att läsa den första boken, men den innehåller faktiskt lite av allt och lite mer av det som utmärkte den Halvblod. Dessutom bevisar Sofie att hon både är duktig på att utveckla karaktärer och har massor av fantasi. Hennes nytolkning av urban fantasy-vampyren känns väldigt fräsch!

Mitt betyg: 3/5

2 thoughts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s