Konsten att vara kvinna

Jag låg uppe halva natten och sträckläste och fnittrade hysteriskt åt Caitlin Morans utgjutelser om Konsten att vara kvinna. Vi får följa hennes utveckling från flicka till kvinna när hon kapitelvis skärskådar bland annat porr, mode, mens, tröstätning, kroppshår, giftermål, orgasmer och barnafödande.

Den är full med skarpa och roliga iakttagelser som till exempel snabbtestet för att kolla om man är feminist. Varje kvinna bör ha insikt och mod nog att kalla sig stridbar feminist! Läs den här boken, man som kvinna, för den är fullkomligt lysande!

Mitt betyg: 4/5

2 thoughts on “Konsten att vara kvinna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s