Yoga med Malin

Jag har ägnat mig åt att läsa Yoga med Malin av Malin Berghagen, vilket är en mycket vacker bok fylld med stämningsfulla bilder. Perfekt att ligga och bläddra i och njuta av när man inte har så mycket ork. De insiktsfulla texterna om hennes yogaresa var väldigt gripande, speciellt om hennes problemen med hetsätning.
Boken innehåller kort info om yogans åtta delar och olika yogaformer samt korta pass för morgonyoga och mjukyoga samt en genomgång av solhälsningen. Men den stora behållningen var yogainspiration som fick mig att längta efter att kunna rulla ut min egen matta och finna lugnet där.

Mitt betyg: 3/5

2 Replies to “Yoga med Malin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s