Döda flickors dans, som släpps som pocket i dagarna, är uppföljaren till Glashuset och tar vid precis där den sistnämnda boken slutade. Man kastas verkligen rakt in i handlingen och tempot är högt direkt.

Rachel Caine lägger på ett snyggt sätt in bakgrundsinformation i den löpande handlingen utan att det känns som om man får en stel resumé om varje karaktär och tidigare händelser. Hon är verkligen en duktig författare!

Vi får följa Claire, Shane, Eve och Michael under några dagar i Morganville då de för en oviss kamp mot klockan för att hinna rädda sina liv. Och man inte längre kan ta för givet vem som är vän och vem som är fiende.
Ännu en sträckläsarbok!

Mitt betyg: 3,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s