Lyckan, kärleken och meningen med livet

Jag läste Lyckan, kärleken och meningen med livet av Elizabeth Gilbert för något år sedan.  Den handlar om författarens resa då hon under ett år var fyra månader vardera i Rom, ett ashram i Indien och på Bali. Syftet var att läka såren efter en jobbig skilsmässa och finna sig själv igen.
Jag tyckte att den var sådär och därför hade jag inte alltför stora förhoppningar på filmen. Förmodligen hade jag inte sett den alls om den inte kommit på teve.

Vanligtvis så tycker jag att böcker brukar vara mycket bättre och ”fylligare” än fimatiseringarna av dem så därför blev jag riktigt förvånad när jag gillade filmen. Jag tyckte faktiskt att den var jättebra! Det visuella förmedlade resans olika miljöer mycket tydligare än Liz Gilbert framställde det i boken och så var ju musiken fantastiskt bra!

Så mitt tips är: se filmen istället.

One thought on “Lyckan, kärleken och meningen med livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s