The Summoning

Chloe Saunders är femton år och har inget minne av att hon som barn såg spöken i källaren. Istället har hon fullt upp med att passa in i tjejgänget och att drömma om att i framtiden arbeta som filmregissör. Men så en dag kommer synerna tillbaka då en död mans sargade kropp jagar henne genom skolan och på några timmar har hela hennes liv raserats.

ytdjHon förflyttas till ett hem för ungdomar med psykiska problem där hon får diagnosen schizofreni och får börja med en massa mediciner. Men snart börjar hon tvivla på diagnosen.
Och kanske är det så att de andra ungdomarna inte är sjuka heller utan att deras symtom kan förklaras på ett annat sätt. Det visar sig också att huset där ungdomshemmet är inrymt i har sina egna hemligheter.

The Summoning är skriven av Kelley Armstrong och jag har tidigare läst Bitten och Stolen av henne. De var bra, men den här boken var faktiskt bättre.
Den var riktigt spännande och lite lagom otäck (för en fegis som jag). Samtidigt så är alla karaktärerna i boken intressanta och man får snart sympati för dem. Ser fram emot att läsa del två i denna trilogi som kallas Darkest Powers.

Mitt betyg: 3/5

2 Replies to “The Summoning”

  1. Den lät ju riktigt spännande! Får lägga på min att-läsa-lista. Jag har med läst Bitten och Stolen av samma författare och gilla dem. Den här boken lät ännu mer spännande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s