Påsken…

…tänker jag tillbringa med familjen! Jag har nämligen den stora turen att vara ledig hela helgen, vilket man inte är bortskämd med när man arbetar inom vården. Så jag varvar läsning med matlagning, lek med barnen, besök i stugan och släktkalas.

Och nu när senaste boken är utläst (en recension kommer imorgon) så försöker jag välja vad jag ska ta tag i här näst.
Det är inte helt lätt, men samtidigt tycker jag att det är så kul att bläddra bland de olika böckerna och känna efter vad jag är sugen på så att jag nästan drar ut på processen bara för att få befinna mig i ”läslimbo” lite till. Fast samtidigt så pockar nästa historia på min uppmärksamhet.

Jag tror att jag har bestämt mig nu!

7 thoughts on “Påsken…

  1. Jag kan oxå ha lite svårt att välja bok, har en hög liggande hemma som alla väntar på att bli lästa och som alla är införskaffade just för att jag vill läsa dem. Ett härligt ”bekymmer” 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s