3 = Bra, Fantasy, Tonåring & unga vuxna

The Awakening

The Awakening är fortsättningen på The Summoning av Kelley Armstrong och den tar vid precis där den första boken slutade. Jag vill inte berätta för mycket om handlingen och riskera att förstöra för er som vill läsa den första boken.

Chloe och hennes vänner fortsätter att kämpa för sin frihet och för att få svar på sina frågor om vilka de är och vad deras krafter innebär. De frågor som besvaras leder till nya och allt eftersom tätnar intrigen. Det blir plågsamt uppenbart att de är helt utlämnade och att de varken kan lita på varandra eller sina familjer.

Det är ett högt tempo genom hela boken och man läser på i en rasande fart bara för att få veta mer. Det är lättsamt, spännande och fullt av oväntade förvecklingar. Det är intressant att följa Chloe och hur hon börjar förändras.

Mitt betyg: 3/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s