The Reckoning

Jag hade egentligen siktat in mig på en annan bok och tänkt vänta lite ned den tredje boken i Dark Powers-trilogin, men jag kunde inte lämna Chloe, Derek, Tori och Simon ”hängande i luften”. Jag var bara tvungen att se hur det skulle gå för dem och om man skulle få svar på alla frågor. Därför blev det som så att jag sträckläste The Reckoning av Kelley Armstrong under påskhelgen.

Det var lätt gjort för den var väldigt spännande. Jag tycker nog att denna boken var den bästa av de tre för det hände saker hela tiden och jag hade ingen chans att förutsäga hur det skulle gå. Den var sannerligen full av oväntade vändningar.

Frågan är bara om detta verkligen var den sista delen då slutet kändes ganska öppet och lämnade några intriger som författaren skulle kunna spinna vidare på. Förhoppningsvis väljer hon att göra det!

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s