Fantasy, Ljud & bild, Personligt

Narnia-tatuering!

Idag har jag varit och tatuerat mig igen! Och den här gången blev det en illustration av Pauline Baynes från Häxan och Lejonet av C.S. Lewis. Hon illustrerade mer än 100 böcker, bland annat Narnia-böckerna och Tolkiens böcker.

Narnia, och speciellt den oväntade lyktstolpen mitt i skogen, har alltid varit väldigt speciella för mig. Jag läste böckerna för första gången som barn och älskade BBC-serien som brukade gå på jullovsmorgnarna (jag köpte den till och med på DVD för något år sedan).

Med Narnia vaknade min förkärlek för fantasy och som ni har förstått så är det en kärlek som har bestått och bara vuxit sig starkare.

Narnia symboliserar för mig både trygghet och spänning blandat med nostalgi, magi och det underbara med att upptäcka nya världar. Samt möjligheten att de kan finnas överallt, till och med i ett gammalt klädskåp.

5 reaktioner till “Narnia-tatuering!”

  1. Vilken häftig tatuering! Jättefint motiv. Riktigt idyllisk miljö! Narnia har många fina miljöskildringar och bilder i sina illustrationer.

    Gilla

  2. Vad kul att barnen också gilla den, att de kände igen den från boken. Häftigt! Ja Narnia är bra, jag gillar den också en hel del. Har ett tag sedan som jag läste får vid senare tillfälle leta fram min stora bok med alla böckerna i. Men får bli senare för nu har jag en massa annat som jag vill läsa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s