Ett meddelande till dem det berör

Mina vänner! Under de närmaste dagarna har omständigheterna tvingat mig att göra ett besök i de sedan länge svunna tider då kommunikation var ett mer komplicerat kapitel än det är i dessa dagar.

OldTelephoneMin mobil har gett upp livsandan och jag kan därför inte kontaktas via den för tillfället. En ny är beställd och är förhoppningsvis i bruk i mitten av veckan.

Jag skulle gärna kontakta er, men utan hjälp av mobilens kontaktbok så står jag mig slätt då jag tycks vara oförmögen att komma ihåg mail/telefonnummer utantill. Av denna anledning är jag nödsakad att förlita mig på företeelser som är snudd på bortglömda, som till exempel hemtelefonen eller postväsendets service. Jag ber om överseende med detta.

One thought on “Ett meddelande till dem det berör

  1. å vad tråkigt att din mobil slutat fungera. 😦 din smartphone som gjort det? Lät ju inte bra. Ja man är väldigt beroende av mobilen både på gott o ont. Vad blir det för ny mobil? Samma märke som tidigare eller annat? En smartphone? Hoppas att du snart får din nya mobil och får ordning på den och blir kontaktar på den. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s