Ljud & bild, Personligt

Calici…

Ibland får man extra tid att  läsa som är lika oväntad som oönskad.
Jag är sedan snart ett dygn ”fånge” i sovrummet i en slags karantän då jag drabbats av maginfluensa och försöker att inte smitta resten av familjen. Viruset plockade jag med mig från jobbet där det härjar för fullt.
Det finns inte så mycket annat att göra än att läsa,  vilket jag gör i mån av ork. Det är visserligen inte helt fel, men jag hoppas verkligen att detta snart går över.
Det är i alla fall skönt att kissarna kommer och ger mig lite kärlek. Och så lyssnar jag på Sara Bareilles nya singel Brave som är fantastiskt bra.

2 reaktioner till “Calici…”

  1. Usch stackars dig! Fy för maginfluensa. 😦 krya på dig!! Tråkigt att du fått med dig det från jobbet. Hoppas övriga familjen klarar sig från detta! Å vad mysigt med lite katt kel, kärlek och närhet när du är sjuk. De känner nog på sig att du mår dåligt och ska ge dig lite extra närhet och värme. Alla läsningstillfälle är bra. Vissa mindre roliga då man är sjuk. Denna dag är perfekt för läsning då det regnar och haglar. Så det blir mest bara läsa är min del, uppkrupen i soffan under en filt. Krya på dig kram

    Gilla

  2. Ja, det känns som om de förstår att jag mår dåligt för de är hos mig jätteofta och så är de väldigt keliga. Myskissar!
    Det fortsätter vara bra läsväder. Regn och blåst… Perfekt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s