Finale

Finale/Änglarnas kamp är den fjärde och sista boken i Becca Fitzpatricks serie om Nora och den fallna ängeln Patch. Jag kom faktiskt inte ihåg speciellt mycket från de tidigare böckerna (läs vad jag tyckte om Silence), men Fitzpatrick lade på ett snyggt sätt ut små sammanfattningar i de första kapitlen så det dröjde inte länge förrän jag hade koll på handlingen.

Trots att boken beskrivs som olidligt spännande så hade jag tyvärr svårt att engagera mig i den. Det var inte det att det inte hände saker för intrigen var bra upplagd och innehöll flera spännande spår, men jag hade svårt att bry mig.

Det är möjligt att det beror på att jag läste den betydligt tuffare Angelopolis, som även den handlar om änglar, precis innan, för Finale kändes faktiskt lite mesig.

Jag läste ungefär halva boken driven av en önskan att få veta hur det skulle gå, men till slut var det inte nog för att fortsätta. Jag satte hellre på teven och slötittade än läste och kom på mig själv med att fundera på andra böcker som jag ville läsa istället. Livet är för kort. Vidare mot andra, mer spännande böcker!

Mitt betyg: 0/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s