Fantasy, Personligt

Lässvacka

Efter de senaste veckornas läsglädje så har jag oväntat halkat ner i en svacka där jag har svårt att ens öppna en bok, än mindre fokusera på innehållet.

Detta fenomen har ett tydligt samband med den här (helvetes jävla) förkylningen inklusive ögoninflammation som jag har drabbats av. Jag känner mig helt utmattad av värken i halsen och snorandet. Att jag dessutom är lite lagom smålullig på hostmedicin gör det naturligtvis inte lättare att behålla fokus.

Så jag sitter framför teven invirad i en filt och drömmer om alla de där böckerna som jag längtar efter att läsa. Ibland tar jag mig ända till bokhyllan och hämtar en av dem, men jag lyckas aldrig börja läsa. Men det är ju alltid trevligt att hålla i och klappa lite på böckerna.

Jag blir nog så illa tvungen att besöka vårdcentralen igen och be om medicinska insatser för mitt tillstånd (halsontet alltså, inte lässvackan).

2 reaktioner till “Lässvacka”

  1. Usch vad tråkigt du har drabbats av en sådan envis förkylning. 😦 Ja då är man verkligen sjuk när man inte ens orkar läsa en bok, så är det illa. Hoppas att du snart kryar på dig och återfår läslusten igen! Du får messa mig när du är frisk så tar vi en fika hos dig och snackar böcker, det ser jag framemot! Självklart blir du frisk snart! Krya på dig! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s