Inköpt under veckan

Helgens bokbloggsjerka ställer frågan vilka böcker som man köpt under veckan och det har faktiskt blivit några stycken. Det är ganska typiskt för när jag är sjuk, har långtråkigt och tycker lite synd om mig själv så inhandlar jag lite bra lektyr. På något sätt måste man ju pigga upp sig själv.

Jag klickade ner 50 ways to soothe yourself without food av Susan Albers, Clockwork angel av Cassandra Clare samt Dead ever after av Charlaine Harris till min Kindle (så smidigt: ett knapptryck och så är det bara att börja läsa!).

Förutom dessa tre böcker så har jag även förärats med hela tre recensionsexemplar, vilket känns himla roligt och lyxigt.

Dessutom lärde jag mig hur man ändrar formatet på e-böcker (använde Calibre och konverterade böckerna till MOBI) och skickar över dem till Kindlen (instruktioner om det finns på Amazons sida Manage your Kindle).

Så nu är lässvackan som bortblåst då jag har så många intressanta böcker att läsa! Härligt!! Fullt ös!

12 thoughts on “Inköpt under veckan

  1. Ja, det är verkligen fantastiskt! Men samtidigt kan det vara farligt för ekonomin. Det går lite för snabbt och lätt för mig att knappa hem böcker ibland. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s