3 = Bra, Noveller, Science fiction

How to talk to girls at parties

Jag hittade novellen How to talk to girls at parties av Neil Gaiman på Amazon i en gratis kindle-utgåva. Den är tidigare publicerad i novellsamlingen Fragile things.

Det var en lustig, men samtidigt lite kuslig berättelse om två tonårspojkar som ska på fest. En av dem har lätt för att få tjejer, medan den andre, som är berättaren i novellen, har svårt för att prata med tjejer. På festen gör den sistnämnde sitt bästa för att komma över sina svårigheter och det slutar på ett sätt som ingen av de båda vännerna hade kunnat föreställa sig.

Mitt betyg: 3,5/5

Efter novellen fanns det ett kort utdrag ur Gaimans kommande roman The Ocean at the End of the Lane som publiceras den 18/6. Det hann inte hända så mycket på de få sidorna som var med, men huvudpersonen presenterades på ett intressant sätt och jag fick känslan av att precis vad som helst kunde hända. Och efter att ha läst beskrivningen på Adlibris/Bokus så är jag fast. Den här boken bara måste jag läsa!

4 reaktioner till “How to talk to girls at parties”

  1. Har läst sex av Gaimans böcker plus Goda Omen men har missat Fragile things/How to talk… Bra tips! Håller med om Goda Omen, den är ruskigt underhållande!
    Veronica H

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s