Denna vecka var ämnet om man brukar läsa om böcker på bokbloggsjerkan och det brukar jag faktiskt göra. Men inte i den utsträckning som jag skulle vilja. Många gånger när jag avslutar en bok så tänker jag att jag ska läsa om den om ett tag, men sedan kommer det alltid så många nya spännande böcker emellan.

MatildaRoaldDahl

Av de böcker som jag har läst om är många av dem barnboksfavoriter. Som Roald Dahls Matilda som jag tycker är en fantastisk bok. Nu när barnen har blivit äldre så kanske det är läge att introducera dem för Dahls bokskatt.

Att läsa för barnen kommer nog att bli det sätt som jag läser om vissa favoriter i framtiden. Ser särskilt fram emot att läsa Harry Potter med dem.

2 thoughts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s