Svenska Demensdagarna

Man vet att man är en hopplös boknörd när man reser bort några dagar och har lagt ner mer tid på att välja böcker än på vilka kläder man ska ha på sig. Jag har dessutom, som vanligt, större volym böcker i väskan än kläder.
När det fanns tid för shopping igår eftermiddag så besökte jag givetvis en bokaffär och hittade ett fynd som jag inte kunde motstå (Rowlings senaste i kartonnage).
Och när jag vaknar tidigt så vill jag inte sitta extra länge vid hotellfrukosten utan ligger helst kvar i sängen och läser. Det är lyxigt!
Men nu väntar ännu en dag av intressanta föreläsningar (bland annat att förebygga och bemöta aggressivitet hos personer med demens) innan det är dags att åka hem till mina små. Jag kommer hem lagom till sagostunden, vilket blir helt perfekt!

3 thoughts on “Svenska Demensdagarna

  1. Hihi, känner igen mig precis..:) Kan tipsa om ljudböcker vid resor; tar ingen plats och lagret är obegränsat, dessutom finns det då plats i bagaget att köpa med sig fler böcker hem! Efter att L&S tipsade oss i bokcirkeln är jag förälskad i Storytel; för en nätt summa i månaden kan en lyssna obegränsat via mobilen! Dessutom kan en ladda ner den aktuella boken i ”flygläge”, som inte störs av ev dålig uppkoppling osv, som är alltför vanligt på tåget, och dessutom blir jag inte lika åksjuk när jag lyssnar!

    Gilla

  2. Funderade på att ta med mig läsplattan, men så var jag ju så inne i en lånebok från bibblan som jag ville bli klar med. Och sen ville jag ju fortsätta med nästa lånebok. 🙂 Bra om det fungerar med ljudböcker mot åksjuka för jag blir så lätt åksjuk. Får nog prova det vid nästa tågresa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s