2. En bok jag läst mer än tre gånger

c-s-lewisJag vet inte hur många gånger som jag har läst Häxan och lejonet av C.S. Lewis, men det är definitivt fler än tre gånger. Det var en av mina favoritböcker som barn och jag är lika förtjust i den idag.

Jag har till och med tatuerat in en originalillustration på underarmen. Så boktokig är jag.

Mitt betyg: 5/5

4 thoughts on “2. En bok jag läst mer än tre gånger

 1. Terrific work! This is the type of informatіon that
  aгe supposeԁ tο be shared around the іntеrnet.
  Shamе on the seaгch engines fοr nοw not poѕitioning this
  pοst higher! Сome οn οvеr
  аnd discuss with my site . Thanκs =)

  Feel frеe to ѵiѕit my webpage –
  s.thebluefog.com

  Gilla

 2. Narniaböckerna tillhörde också mina absoluta favoriter när jag var barn. Jag hade hela serien, men de är borta sen många år. Fast jag saknar dem, så nu har jag börjat leta. Det ska vara de vita från Bonniers juniorförlag. Jag hoppas sonen (12 år) ska nappa, han gillar att läsa men är ruskigt kräsen. Eva Ibbotsons böcker gillar han (ett tips till er med yngre läsare i familjen).
  Veronica H.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s