1 = Riktigt dålig, Fantasy, Frågor & svar

8. Mest överskattade boken

Jag hade skyhöga förväntningar på Magikerna av Lev Grossman som jag hade hört skulle vara så otroligt bra. Beskrivningen ”en vuxnare Harry Potter” tyckte jag lät jätteintressant och som något som borde passat mig som handen i handsken. Men jag tyckte inte alls att boken levde upp till mina, uppenbarligen, upphaussade förväntningar. Så kan det gå ibland.

Mitt betyg: 1,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s