14. Favoritbok av favoritförfattare

För att det inte ska bli skönlitteratur så väljer jag Sylvia Plaths sista diktsamling Ariel som jag tycker är otroligt bra. Den kom på svenska förra året vilket gjorde mig, och säkert många andra, väldigt glad. Jag kan tycka att lyrik är perfekt att läsa på sommaren när man ligger och degar i solen och, förhoppningsvis, är nere i varv.

Hennes sätt att skriva, både poesi, prosa, brev och dagboksanteckningar var helt fantastiskt och hon är verkligen en av mina favoritförfattare.

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s