The cruelest month

The cruelest month av Louise Penny heter Den grymmaste månaden på svenska och det är en deckare om vänskap, föräldraskap och utanförskap (värst vad det blev mycket -skap där). Det är den tredje delen i serien.

Madeleine är omtyckt av alla i Three Pines och när hon mördas under en seans kan ingen förstå vem som velat skada henne. Kommissarie Gamache kommer dit med sitt team för att hitta mördaren och finner till allas förvåning ett antal misstänkta. Samtidigt hotas Gamaches privatliv och karriär av någon som vägrar släppa taget om ett gammalt fall. Frågan är vem han egentligen kan lita på.

En enastående bra bok och det är så kul att man får gå lite mer på djupet på de mysiga och intressanta byborna i Three Pines. Är speciellt svag för bistra Ruth Zardo och uppskattar verkligen hennes poesi. Det är verkligen lätt att bli beroende av de här böckerna. Jag vill bara ha mer och mer!

Mitt betyg: 4/5

2 thoughts on “The cruelest month

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s