Judas barn

Jag har dubbla känslor för Judas barn (finns även som e-bok) av Markus Heitz. Jag tyckte att den var spännande, nyskapande och välskriven. Att den rörde sig både i dåtid och nutid och successivt avslöjade mer om Sia samtidigt som intrigen i nutiden accelererade var ett smart drag. Boken hade inga delar som var sega trots att den var över 500 sidor lång och på slutet var det verkligen spänning till den sista sidan.

Ja, detta är en riktig toppenbok som jag verkligen rekommenderar för er som, liksom jag, är svag för vampyrer! Men jag hade svårt för blodet, våldet och när det blev lite väl detaljerade beskrivningar av döda kroppar ibland. Det blev bara lite för mycket, lite för magstarkt, för mig. Fast så här i efterhand gör det mig absolut ingenting och jag väntar med spänning på att de andra två delarna i trilogin ska översättas.Tusen tack till Coltso för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 4/5

One thought on “Judas barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s