Snabbvisit

Jag ramlade in på biblioteket på vägen hem från jobbet för att lämna tillbaka en bok. Jag skulle absolut inte låna något eftersom jag redan har så många spännande böcker på gång. På bilden nedanför så kan ni se att det inte gick speciellt bra.

Varför är det så ofta som så att när man har massor att läsa så hittar man mängder av fynd på biblioteket som man bara inte kan lämna kvar? Och när man någon gång inte har en bok på gång och verkligen är i behov av en så finns det inget av intresse på biblioteket.  Ett av livets små mysterier…

Men nu har jag semesterläsningen fixad i alla fall.  Bara tre arbetspass kvar!!

2 thoughts on “Snabbvisit

  1. Ja det är verkligen ett mysterium det där, när man bara ska lämna tillbaka bok/böcker på biblioteket, så kommer man alltid kommer hem med fler än vad man lämnar. Är så klassiskt! Känner igen det där, händer mig nästan alltid. Med undantag häromdagen, jag lämnar tillbaka ett par böcker på biblioteket, men jag lånar inget, kollar inte alls i hyllorna. Jag hade bråttom i tid att inte låna. Sedan har jag en hel del läsa. Det där är klassiskt oxå, när man redan har mycket bra läsa så hittar man en massa ner bra som man vill läsa, men när vill ha ngt då finns det inte ngt bra på biblioteket. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s