Fantasy, Tonåring & unga vuxna

Just nu…

…läser jag främst Fjärde riket av Maria Nygren, men även Deborah Harkness Shadow of night. De är väldigt bra båda två. Och som ni ser har jag en väl tilltagen hög som ligger och väntar på mig på sängbordet (samt minst lika många på Kindlen och ännu fler i bokhyllan). Jättekul, tycker jag.

20 reaktioner till “Just nu…”

  1. Imponerad över att du har flera böcker på gång samtidigt, önskar att jag oxå klarade av det, men jag tappar bort mig i handlingen och blandar ihop personerna om jag försöker…

    Jag har oxå en rejäl hög med böcker som ligger och väntar på att läsas, och så fort den minskar måste jag skaffa fler, fasan är att vara utan bok en dag…

    Gilla

  2. Det är kanske en vanesak att läsa flera böcker samtidigt. Jag vet att jag började med att läsa en skönlitterär och en fackbok samtidigt så det var nog så jag lärde mig det. Att vara boklös är verkligen skräckupplevelse. Jag har alltid en bok med mig när jag är ute någonstans för man vet aldrig när det blir en stund över att läsa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s