3 = Bra, Fantasy, Historiska romaner, Noveller

A leaf on the wind of all hallows

 Jag längtar verkligen efter Diana Gabaldons nästa bok, den åttonde, i Outlander-serien och när jag såg att de flyttat utgivningsdatumet från december i år till 25 mars 2014 så blev jag lite besviken. Så för att trösta mig lite köpte jag novellen A leaf on the wind of all hallows till min kindle.

Den handlar om vad som hände Roger MacKenzie’s föräldrar Jerry och Dolly under andra världskriget och är en utbrodering av en möjlighet som antyds i Gabaldons sjunde bok Som ett eko.

Intressant, mystisk och spännande. Men den fick mig bara att längta ännu mer efter Written in my own hearts blood.

Mitt betyg: 3,5/5

En rolig nyhet är att det är på gång en filmatisering av Outlander som börjar filmas i Skottland i höst. Än så länge har det beställts 16 avsnitt, men förhoppningsvis blir det fler. Du hittar mer information hos Starz och här.

En reaktion till “A leaf on the wind of all hallows”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s