Boknördigt, Personligt

Pyssel

Jag blev lite sugen på att göra egna bokmärken efter inlägget i förrgår och här kan ni se resultatet av familjens samlade ansträngningar.

Men när jag satt där och pillade och försökte klippa rakt så kom jag ihåg varför jag aldrig pysslar, syr eller handarbetar: det blir aldrig lika fint som jag föreställt mig. Och så får jag alltid självförtroende-dödande flashbacks till slöjden i skolan. Fy fan, vad skönt det är att vara vuxen!!

Så det blir nog inget mer pyssel för min del. Men barnen tyckte att det var kul.

3 reaktioner till “Pyssel”

  1. Jag älskade att pyssla förr, men när mina barns alster blev finare än mina egna, tappade jag lusten… Skäms nästan men så var det. Det enda jag gör nu är decoupage av servetter på tomma konservburkar. De blir fortfarande jättefina även av mina 58-åriga fingrar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s