Deckare, Fantasy, Skönlitteratur, Tonåring & unga vuxna, Utmaningar

Boklängtan

På måndag är semestern slut och det börjar verkligen kännas som att hösten är här. Men jag tycker bara att det ska bli mysigt. Jag ser fram emot de mörka kvällar då jag ska mysa under en filt i soffan med en bra bok. Tända ljus och en kopp te är också en del av min mysekvation. Så vilka böcker är det som jag längtar efter?

Jag hade tänkt pausa läsningen av Louise Pennys serie, men jag tror inte att jag kan vänta. Jag har redan varit på biblioteket och letat efter nästa bok (som var utlånad! Ve och fasa!).

Sedan ligger Delphine de Vigans senaste, Ingenting kan hindra natten, på mitt nattduksbord och väntar på mig (Tack Sekwa!).
Och så kommer ju Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren i mitten av november. Förväntningarna är höga och jag hoppas verkligen inte att jag blir besviken.

Dessutom börjar ju Pocketlovers Tre på tre-utmaning imorgon och jag har längtat efter att sätta tänderna i böckerna om amerikanska södern.

Men rent allmänt längtar jag efter bokmässan! Det är verkligen årets höjdpunkt och i år ska det bli extra kul med bokbloggsmingel!

4 reaktioner till “Boklängtan”

  1. Jag ser med framemot hösten, dels med alla fina färger på träden som skiftar färg och dels att man kan vara inne med gott samvete, mysa i soffan insvept i en filt o lösare en bra bok! Bara gå ut när det är fint väder, en promenad o njuta av den svala luften. Jag längtar verkligen efter hösten, allt blir normalt igen efter den så höga förväntan som många har på sommaren medallt som förväntas göra då o denna värme som jag mår dåligt av. Så välkommen hösten med bättre luft, svalare osv.Jag ser också framemot eldefors, boken nyckeln i november, hoppas den är lika bra som de andra två. Sedan får jag se vad jag läser har en massa bokprojekt på gång. Jag ska med till bokmässan i år med min mamma. Vi åker på lördagen. Vilken dag åker du dit? Vi kanske syns där!

    Gilla

  2. Ja, det är verkligen skönt nu när det blir lite svalare ute och mysigt med höstmörkret. Vi ska dit på fredag. Hade tur att ha en ledig dag då och så kan barnen vara hos svärmor. Alla blir nöjda! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s