Nya fynd!

Inte för att jag är i behov av fler böcker, men för att mysa lite extra på den sista semesterdagen så begav jag mig till ett antikvariat där jag skrotade omkring en bra stund. Det var riktigt underbart! Speciellt när vädret vittnade om att hösten är på intågande.

Och naturligtvis så gjorde jag några fynd. Som till exempel den fina utgåvan av Mark Twains Huckleberry Finns äventyr från 1907 som kostade ynka tjugo kronor. Perfekt nu när Tre på tre-utmaningen drar igång idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s