Mitt beroende

Det är inte bara böcker som man läser som jag har svårt att motstå utan även böcker som man skriver i. Jag kan inte låta bli att kika på pappersavdelningen i bokaffärer och på stormarknader och titt som tätt blir det också att jag köper någon anteckningsbok som jag tycker är extra fin.
De här är de som jag har i gömmorna för tillfället. Det senaste tillskottet är den svartvita med tekannan på som jag hittade häromdagen på Ikea. Och anteckningsblocket med foton från den gångna sommaren som jag köpte på Photobox.
Jag tycker att de är så underbara! Det är tur att jag skriver dagbok så att allesammans kommer till användning.

2 Replies to “Mitt beroende”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s