2 = Ingen höjdare, Fantasy

Guilty pleasures

”There’s nothing like ruining the calm of a hundred-year-old vampire to boost a girl’s morale.”

Anita Blake är sannerligen ingen mesig tjej utan tvärtom har hon gott om skinn på näsan och är både smart och handlingskraftig. Jag blev förtjust i henne redan i det första kapitlet! Hon är en animator och vampyrjägare, men blir tvungen att arbeta för stadens mäktigaste vampyr för att rädda sin väns, och även sitt eget, liv.

Den sträva humorn var verkligen i min smak och den behövdes för Laurell K Hamiltons vampyrer är riktigt läskiga. Delen med råttorna tyckte jag var riktigt äcklig och jag var glad att jag hade min stora katt liggande i knät när jag läste den.

Det hände något hela tiden och både intrigen och fantasy-elementen kändes genomtänkta. Men trots det så hade jag svårt att ta till mig Guilty pleasures och jag måste medge att jag skummade igenom de sista femtio sidorna. Det är inget bra tecken,  men det kan bero på mig och hur jag mår nu och inte på boken. Allt som allt så var läsningen en positiv upplevelse.

Mitt betyg: 2/5

2 reaktioner till “Guilty pleasures”

  1. Jag har också velat läsa dem länge och blev så glad när jag såg att de fanns på ”mitt” bibliotek. Kanske ger jag resten av serien en chans en annan gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s