3 = Bra, Fantasy, Tonåring & unga vuxna

Midnattsgränden

Det är något speciellt med Rachel Caines böcker och Midnattsgränden, del tre i serien om vampyrerna i Morganville, är inget undantag. De lyckas vara mysiga och läskiga samtidigt och de är annorlunda från andra vampyrböcker. Böckerna har även starka realistiska inslag som inte lämnar en oberörd och det är definitivt inget putte-nuttigt över dem. De är så spännande att man läser ut dem på nolltid!

Claire är numera bunden till den mäktiga Amelie som styr hennes liv med järnhand. Men det som först tycks vara till Claires fördel visar sig snart vara tätt sammanbundet med Amelies, och Morganvilles, mörkaste hemlighet. Samtidigt återvänder Eves minst sagt störde bror och börjar ställa till problem för dem.

Den här boken var full av oväntade vändningar och helt omöjlig att förutsäga. Strålande!

Mitt betyg: 3,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s