Halloweenläsning

I veckans jerka frågar Annika om vi tänker läsa något som passar väl vid Halloween och i vanliga fall brukar jag inte bry mig alls om högtider utan plöja på i mina bokhögar och följa mina nycker.

HalloweenReadDrawingMen i år är det faktiskt så att jag har fått den sista boken av Louise Penny, How the light gets in, som jag skickade ett inköpsförslag till biblioteket om och eftersom den är en deckare så känns det ju lite Halloween-aktigt. Dessutom utspelar den sig i Three Pines (hög myspotential med andra ord!) och med tanke på den cliffhanger som förra boken slutade i så är jag väldigt peppad inför den här boken.

I övrigt ska jag följa med Stora Vännen och hans kompisar med familjer på en bus-eller-godis-sväng i kvarteren, vilket även det är en premiär. Förhoppningsvis blir båda dessa aktiviteter snart en tradition.

16 thoughts on “Halloweenläsning

  1. Jag läser aldrig ngt bara för att det är rätt årstid – det skulle vara receptboken till Kanelbullens dag då – men kan i största allmänhet ibland bli sugen på ngt mörkare till hösten.

    Gilla

  2. Några lite spännande böcker har jag valt ut att läsa den närmaste tiden, naturligtvis om tid finns. Har nämligen massor av andra olästa böcker,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s