Boknördigt, Frågor & svar

Boktrailers

Veckans jerka handlar om boktrailers, vilket blir ett allt vanligare sätt för förlagen att marknadsföra sina böcker.

Jag brukar faktiskt gilla trailers och kollar gärna på dem. Om jag hittar någon som är riktigt bra så händer det att jag har med den i ett blogginlägg. Det är mixen av bokens handling och bra, stämningsfull musik som ofta får mig nyfiken på boken i fråga.
Men de trailers som är roligast är de som fans har suttit och knåpat ihop hemma i stugorna. Jag blr otroligt imponerad av hur kunniga människor är. Jag är speciellt förtjust i Robert Jordan trailern nedan som känns så pampig.

6 reaktioner till “Boktrailers”

  1. Är bilderna från böckerna? För även här så blir mitt problem att jag vill inte se karaktärerna innan jag läser böckerna… Som Monika är jag nog fel målgrupp.

    Gilla

  2. Bilderna är nog från Wheel of time-boken (som handlar om själva världen som boken utspelas i) och illustrationer till almanackor och dylikt. Just de här stämde bra överens med den bild som jag hade av karaktärerna, men annars kan det kännas väldigt fel när man ser bilder/film som man inte tycker passar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s