Årets bästa läsupplevelse

Detta inlägg är en del i Fiktiviteters tävling och det första tävlingsmomentet var att man skulle berätta om årets bästa läsupplevelse.

Jag hade mina bästa läsupplevelser i år i vår sommarstuga. Eftersom jag jobbade hela juli så var det extra skönt att komma ner dit efter avslutat arbetspass och sjunka ner i fåtöljen framför kakelugnen (som vid någon gång var tänd och björkveden sprakade muntert) med en bok. Under soliga dagar föredrog jag att sitta på trappen och sola lite medan jag läste med en kopp kaffe intill mig.

Barnen lekte med kusinerna eller var med farmor och farfar så jag hade möjlighet att försvinna helt in i The ocean at the end of the lane och Neverwhere av Neil Gaiman, vilka är de böcker som jag starkast förknippar med denna period.

Han blev snabbt en av mina favoritförfattare och gjorde att stugan, i ännu större utsträckning, kommer att vara detsamma som bra läsupplevelser för mig.

5 thoughts on “Årets bästa läsupplevelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s