All I want for christmas is planekonomi

I seriealbumet All I want for christmas is planekonomi varvar Sara Granér humor och allvar på ett snudd på mästerligt sätt. Hon har förmågan att vända på ens perspektiv så att det självklara istället verkar helgalet. Hon träffar rätt om och om igen med sin kritik av vårt samhälle.

Det enda som jag hade svårt för var att det ibland, på en del uppslag, blev lite väl plottrigt så att jag fick svårt att läsa det (vilket mycket väl kan bero på min för tillfället bristande koncentrationsförmåga). Annars gillade jag Saras sätt att teckna som vid första ögonkastet ser ut som om det är gjort av ett barn, men som visar sig fyllt av detaljer när man tittar närmare.

Mitt betyg: 3/5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s