City of fallen angels

Det har gått någon månad sedan Stad av glas tog slut och Clary har slutat high school för att istället fokusera på sin shadowhunter-träning.
Allt borde vara bra mellan Clary och Jace, men han har börjat dra sig undan från henne vilket får henne att tro att han inte älskar henne längre. Vad hon inte vet är att han plågas av fruktansvärda mardrömmar där han mördar Clary.

Och Simon har det också tufft på kärleksfronten då han plötsligt fått två flickvänner som inte vet om varandras existens. Dessutom försöker han vänja sig vid att vara vampyr och får ett erbjudande om att ingå en allians med New Yorks främsta vampyr. Ovanpå det så verkar det som om någon försöker ta hans liv.

City of fallen angels var verkligen spännande och bjöd på en hel del oväntade saker. Shadowhunter-världen breddades på ett både stilfullt och trovärdigt sätt.

Jag gillar verkligen hur Cassandra Clare låter karaktärernas unika personlighet och sätt att se på världen färga berättelsen när den berättas från deras perspektiv. Som till exempel Clarys konstnärliga ådra.

Detta är verkligen en otroligt bra och välskriven serie!

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s