3 = Bra, Fantasy, Tonåring & unga vuxna

Det svarta hjärtat

Idag ser jag kanske ut som jag, men imorgon kan jag se ut som du. Jag kan vara du.”

Det svarta hjärtat av Holly Black är den sista delen i trilogin Berörarna.

Livet blir allt mer komplicerat för Cassel och han kämpar för sitt, och flera andras, liv i en kamp mot klockan. Och det verkar som han inte kan lyckas, oavsett vad han gör och vilken sida han väljer att lita på.

Cassel har verkligen varit en kul karaktär att följa. Han var så slug att jag aldrig visste vad han skulle hitta på, vilket gjorde läsningen full av överraskningar. Även denna bok var fartfylld och slukades snabbt av mig.

Mitt betyg: 3,5/5

En reaktion till “Det svarta hjärtat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s